Onze Segway tours over Texel

Bos en duin Tour
Zomeravond Tour
Vrijgezellen Tour
Bruiloftstour
Bedrijfsuitjes
Tour op maat
Nachttour
Bos en duin Tour

Segtours Texel houdt wekelijks een bos en duintour van twee uur. Deelnemers krijgen voor de werkelijke tour instructie over de Segway van ongeveer een kwartier. Bij deze instructie wordt u vertrouwd gemaakt met de machine zodat u hierna de openbare weg op kunt. De Segway balanceert op dezelfde intuïtieve manier als mensen. Hij laat zich sturen door verplaatsing van het lichaamsgewicht. Door naar voren te leunen beweegt de Segway voorwaarts en door achterwaarts te leunen rijdt hij naar achter. Hij stopt door rechtop te staan.

Tijdens deze prachtige tour kunt u genieten van de prachtige omgeving. We rijden door bos en duingebied. Onderweg houden we een koffie/thee pauze waarbij u de eerste ervaringen met elkaar kunt delen. Vervolgens gaan we weer op pad en komen na twee uur weer op de plek waar we gestart zijn.

De kosten voor deze tour zijn 59,50 euro per persoon.

Klik hier om de Bos en Duin tour online te boeken

 
Zomeravond Tour

Texel kenmerkt zich door de prachtige zonsondergangen. In de zomermaanden is het mogelijk om een zomeravond tour te boeken. U kunt samen met familie, vrienden of geliefde een tour maken naar het strand. Daar kunt u genieten van de prachtige zonsondergang.  De tour kan op verschillende plaatsen bij de kust worden gestart. Een unieke ervaring! Informeer naar de mogelijkheden via info@segwayoptexel.nl

Vrijgezellen Tour

Is dit je laatste kans om nog eens lekker te genieten met je vrienden/vriendinnen? Dan is een tour op de Segway een originele activiteit tijdens het vrijgezellenfeest. Deze tour kan op locatie georganiseerd worden en compleet aangepast worden naar de wensen van de aanstaande bruid of bruidegom.

Enthousiast geworden en op zoek naar een leuke activiteit tijdens een vrijgezellenfeest? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De kosten zijn 59,50 per persoon.De tour kunt u vooraf reserveren via info@segwayoptexel.nl

Bruiloftstour

Wat is er leuker om op Texel in het huwelijksbootje te stappen? Het antwoord kan eenvoudig worden gegeven: Dat is natuurlijk om u deze dag te laten vervoeren over Texel op een Segway! Een prachtige fotoreportage van het bruidspaar of de gasten op een Segway. Deze unieke momenten moeten natuurlijk worden vastgelegd en daarmee heeft u unieke foto’s op het prachtige waddeneiland.

Wij zijn bekend met de fotografie (www.fotograaf.net) maar ook met de verhuur van Segways. De mooiste dag van uw leven kan natuurlijk nog leuker worden als u op een bijzondere manier aankomt bij de trouwplechtigheid. Wij denken graag met u mee voor het programma.

Voor meer informatie: info@segwayoptexel.nl

Bedrijfsuitjes

Wij verzorgen Segway arrangementen, bestaande uit een segwaytour gecombineerd met andere activiteiten en de catering voor uw bedrijfsuitje.

Tour op maat

Bij Segtours Texel kan ook een tour op maat worden geboekt. De tour kan volledig naar eigen wens worden ingevuld: start- en eindtijd, start- en eindlocatie, route, duur en eventuele tussenstops, alles is mogelijk. Belangrijk is dat de locatie waar wordt gestart ruimte genoeg is om alle deelnemers op veilige wijze te trainen.

De ervaring leert dat een tour minimaal 1,5 uur duurt inclusief instructie. U kunt zelf aangeven hoelang u uw tour wilt laten duren. Tijdens een Segway tour op maat is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een koffie- of lunchpauze in te lassen, om vervolgens weer verder te rijden op de Segway. Graag denken we met u mee over hoe we voor uw gezelschap de meest perfecte tour kunnen verzorgen.

Voor aanvragen offerte: info@segwayoptexel.nl

Mogelijkheden

  • Deelnemers: Maximaal 9 personen
Nachttour

Hou je van een spannend avontuur? Dan is de nachttour op de Segway echt iets voor jou! Segtours Texel houdt bij voldoende belangstelling een nachttour over het eiland. We kunnen op verschillende plaatsen starten: dus in het bos maar bijvoorbeeld ook bij het strand. Gezellig in een groep van tien segways een rit maken en in een stille omgeving genieten van de nachtelijke duisternis. Een unieke en onvergetelijke ervaring die je beslist niet wilt missen.

Informeer naar de mogelijkheden via info@segwayoptexel.nl

Overig

  • Leeftijd voor de Segway: 16 jaar
  • Gehele jaar door
  • Instructie inbegrepen
  • Begeleiding
  • Alcohol niet toegestaan

Download het aansprakelijkheids formulier: klik hier